Vi har fået opstillet en nærboks, som kan bruges af fragtfirmaer til levering af pakker til området. Dette er naturligvis ment som en hjælp til beboere i kongelundsparken, men kan benyttes af alle (det er et offentligt område).

På p-pladsen nær indgangen til hovedstien på Bryrupvej-siden finder du nærboksen. Nærboks er et netværk af pakkebokse, der skal gøre det lettere at hente pakker mere fleksibelt og mere bæredygtigt. Med Nærboks bliver hverdagen lidt lettere, da vi slipper for at skulle starte bilen for at hente en pakke eller stå i kø på posthuset. 

Nærboks er et åbent netværk, hvilket betyder at alle distributører kan levere pakker dertil. Lige nu er det PostNord, Bring og DHL, der leverer pakker i Nærboks. Senere kan en Nærboks også anvendes til andre ting, såsom returpakker og deleøkonomi. Du kan i en del webshops vælger levering til nærboksen som du så åbner med din mobil, når pakken er ankommet. Du skal blot hente Post Nord-appen og så kan du åbne boksen med bluetooth og hente din pakke lige ude på p-pladsen.

Hent appen her:https://www.postnord.dk/varktojer/app-postnord